Преглед на пријави!

Почитувани,
на наше големо задоволство добивме навистина голем број на пријавени проекти на нашиот конкурс.
Во продолжение можете да ги погледнете сите оние пријавени проекти, што беа со целосна документација согласно правилата за учество на конкурсот.
До 10.9.2023 ќе бидат објавени проектите кои ќе бидат поддржани од наша страна.
    Kein Eintrag gefunden
    Top