{Заедно} Едни за други

dm {ЗАЕДНО}

Од 10.6.2024 до 4.8.2024 пријавете проект кој има за цел подобрување и зачувување на женското менструално и репродуктивно здравје.

Ви посакуваме многу среќа!

{Заедно} Едни за другиУште од самото оформување како економска заедница, dm како компанија тежнее да делува како пример во своето опкружување. Како општествено одговорна компанија, dm настојува да пружа поддршка на сите општествени групи, онаму каде што истата е потребна, како и директно да влијае на социјално-одговорната и еколошката свест на заедницата. Посветено работи на подобрување на општествените околности преку различни ангажмани, проекти, донации и спонзорства.

Следејќи ја својата корпоративна филозофија {Заедно} Едни за други, dm, заедно со своите вработени, но и со своите посветени купувачи, делува кон подобрување на социјалните, културните и еколошките услови во општеството и во кое работи и делува.

Top